Holbergskolen i Dianalund

Velkommen til

Kontor: man-tors 7.00-15.30, fre 7.00-15.00

Internationale forløb

Formålet med en internationalt samarbejde på Holbergskolen

Livslang Læring er flagskibet i EUs programmer på uddannelsesområdet.

De overordnede mål med Livslang Læring er at fremme den europæiske dimension og europæiske samarbejde inden for alle uddannelsesområder og at fremme innovation, kvalitet og gennemsigtighed i medlemsstaternes uddannelsessystemer.

Programmet Livslang Læring har tidligere bygget på fire søjler, eller underprogrammer, og et af de underprogrammer var Comenius, som henvendte sig til grundskolen og gymnasiale uddannelser. Disse er alle i dag slået sammen til Erasmus +

Vi deltager i de internationale projekter for at give vores elever og ansatte muligheden for det internationale møde og øjenåbner. For at introducere dem for andre sprog og at lære om andre kulturer, skolesystemer, sprog mm. ved udveksling af informationer, ideer, historier og nyheder.

Vi vil gerne give vores elever muligheden for at lære om deres egen kultur, ved at blive præsenteret for andre og sammenligne forskellene.

please contact us

We at Holbergskolen are always looking for possibilities to benefit the training and education of our students. In this spirit we are open to suggestions and ideas.

Let us bring our students closer together through the internet (skype, chat, e-mails etc.) or by visits.

Companies are also welcome to contact us.

Please address to:

Bettina Skov Halskov

Holbergskolen

Sømosevej 50

DK-4293 Dianalund

​Email address: bett1070(a)soroskoler.dk

Samarbejdspartner i udlandet

Skolen har og har haft samarbejde med følgende udlandske skoler og institutioner.

Tyrkiet

Hüseyin Avni Incekara Fen Lisesi (Nevsehir, Turkey), Link her

Institut Torredembarra (Catalunya, Spain), Link her

Tyskland

Martin Luther King Schule (Ratingen, Germany), Link her

Polen

Gimnazjum w Wierzbnie (Odolanów, Poland), Link her

I.s.I.s.s. "E. Mattei" (ITF3 - Campania, Italy), Link her

Portugal

Agrupamento Escolas São Lourenco Valongo (PT11 - Norte, Valongo, Portugal), Link her

Gennemførte ture og forløb

2016/2017

• 9. Klasse Berlin (i uge 41. ugen før efterårsferien)

2015/2016

• 9. klasse tur til Spanien, Barcelona

2014/2015

• 9. klasse tur til London, England

2013/2014

• Comenius tur til Tyrkiet (internationale hold overbygningen)
  • 9. klasse tur til London, England

Aktuelt

(01-08-2016) I begyndelsen af juli blev vores nye internationale projekt godkendt af EU. Dette betyder at vi ser frem til at vi i skoleåret 2016-2017 enten sender elever til udlandet eller at vi modtager besøg. Projektet har en ca. løbetid på 3 år. Og vi kan nu begynde den konkrete udarbejdelse af indholdet.

(23-02-2016) Vi arbejder for tiden på at etablere et nyt internationalt forløb for vores ældeste elever. Ud over velkendte lande og samarbejdspartner, vil der muligvis være nye deltagere fra Portugal og Italien.

Projektet er i sin spæde start, men skolens internationale koordinator (Bettina) får allerede holdt en hel del online-møder.