Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Holbergskolen i Dianalund

Velkommen til

Kontor: man-tors 7.00-15.30, fre 7.00-15.00

image

Opslagstavlen

 • ikon
  Kære forældre og elever på Holbergskolen,

  Hermed endnu et nr. af Holbergskolen informerer.

  I ønskes alle en god jul og et rigtig godt nytår.

  Mvh Skoleledelsen
  Jakob Storm den 18-12-2018
 • Til skolerne i Ringsted og Sorø.

   

  BEDRE PSYKIATRI starter en ny netværksgruppe for forældre til børn og unge med psykiske vanskeligheder i Ringsted/Sorø november 2018.

   

  Projektet har til formål at hjælpe forældrene til at håndtere den svære livssituation hensigtsmæssigt – både i forhold til barnet eller den unge med psykiske problemer, men også i forhold til resten af familien, mellem de voksne og i forhold til institutioner, skoler og behandlingssystemet. En netværksgruppe består af 8 – 12 forældre og forløbet strækker sig over 10 til 12 mødegange i løbet af et år. Gruppen ledes af en professionel terapeut og netværksleder med 10 års erfaringer med at lede forældrenetværksgrupper.

   

  Forløbet starter med en informationsaften/1. mødegang onsdag den 21. november 2018 kl. 19 – 21, Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, 4100 Ringsted, hvor alle interesserede er velkomne.  Herefter inviteres deltagere i målgruppen til at deltage i netværksgruppeforløbet. Informationsaften og det videre gruppeforløb er gratis og uforpligtende, og man behøver ikke være medlem af foreningen for at deltage.

   

  Vi har vedhæftet et opslag, som kan uddeles til forældre i målgruppen. I må også meget gerne sætte det på jeres forældreintra eller hjemmeside.

   

  Som opvarmning til forældrenetværksgruppen tilbyder vi også et foredrag: Mit barn har fået en diagnose, som I også meget gerne må sætte på jeres forældreintranet.

   

  Jeg håber, at I vil hjælpe os med at videreformidle tilbuddet.

   

  På forhånd tak for hjælpen!

   

  Med venlig hilsen

  Kira Trabjerg

  BEDRE PSYKIATRI – Ringsted/Sorø

  Lokalafdelingsformand

  Jakob Storm den 06-11-2018