Holbergskolen i Dianalund

Kontor: man-tors 7.00-15.30, fre 7.00-15.00

Opslagstavlen

• ikon
    Kære forældre og elever på Holbergskolen,

Velkommen tilbage fra sommerferie.

Hermed endnu et nr. af Holbergskolen Informerer. Klik på linket.

Mvh Jakob Storm, Skoleleder

Jakob Storm den 13-08-2018
  • ikon
    Velkommen tilbage efter en dejlig solrig sommer. Der er ting som er lidt anderledes i forhold til sidste år og alligevel er meget som det plejer.

Vi har valgt at 3.klasserne ikke skal være i blok D, men har fået lokaler i blok A. Det har givet os lidt udfordringer i forhold til garderober som vi meget gerne snart skulle få på plads samt et køleskab.
    Noget nyt for 3.klasserne er at de ikke længere skal være i skolegarden men holde frikvarter på legepladsen.

Vi har rigtig meget glemt tøj, vi håber at I ind i mellem vi slå vejen forbi og tjekke om noget er jeres barns eller lige kigge og se om shorts er pakket væk fra skiftetøjet og erstattet med tøj som passer til årstiden.
    Hver d. 1 i hver måned bliver alt tøj fra glemmekassen fjernet og vi opfordrer jeg til at tømme jeres garderobe op til hver ferie således der kan gøres rent.

Torsdag d. 23/8 kl. 17.30-19.30 afholdes der forældremøde. Vi starter ud fælles i festsalen og går derefter ud på årgange/klasser.

Husk at I altid kan følge med i vores Facebook side hvor vi lægger billeder ind løbende.

Torsdag d. 30/8 holder vi traditionen tro Skolens dag hvor vi håber at I vil komme og deltage i det omfang I kan. Der kommer mere information ud senere.

Mette B. Nielsen den 13-08-2018
    Skema skoleåret 2018/2019.
    Her vedhæftet skema for næste skoleår. Dobbeltklik på filen og skemaet åbner i din browser. Lærer AA og lærer ZZ er p.t. ubesatte stillinger. Skemaerne kan ses i forældreinta medio uge 27./Robert
    Robert Hessner den 26-06-2018